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Freitag, 27. Oktober 2017

ERDNUSSBUTTER SCHOKO KEKSE/ PEANUT BUTTER CHOCOLATE COOKIES


Unglaublich köstliche, knusprige, leicht salzige und aromatische  ERDNUSSBUTTER SCHOKO KEKSE! Super einfach zu machen und braucht keine außergewöhnliche zutaten. They can be yours in less than 20 minutes!


Zutaten

100gr fein gemahlene haferflocken
50gr dinkelmehl
50gr erdnüsse grob gehakt
3el kokosblütenzucker
1el leinsamenmehl + 3el wasser
1el schoko chips
1/2tl backpulver
salz
vanille pulver
4el erdnussmus
2el ahornsirup o. ähnliches
80ml kokosöl



Zubereitung

1. Den backofen auf 180 grad (umluft) vorheizen und ein backblech mit backpapier auslegen, zur seite stellen.
2. Leinsamenmehl mit wasser vermischen und etwas andicken lassen.
3. In einer großen schüssel alle trockenen zutaten miteinander vermischen.
4. Nun die feuchten zutaten dazugeben, inkl. leinsamen mixtur und zu einem homogenen teig verarbeiten.
5. Aus dem teig ungefähr golfballgroße kugeln formen und auf das backblech legen, mit der hand flach andrücken.
6. Die kekse im backofen ca. 10-12 min ausbacken und danach abkühlen lassen.


English


Incredibly delicious, crunchy, slightly salty and aromatic PEANUT BUTTER CHOCOLATE COOKIES! Super easy to make and does not need any extraordinary ingredients. They can be yours in less than 20 minutes!

Ingredients

100gr oat flour
50gr spelt flour
50gr peanuts roughly chopped
3tbsp coconut sugar
1tbsp ground flax + 3tbsp water, mixed together
1tbsp chocolate chips
1/2tsp baking powder
a pinch of salt
vanilla powder
4tbsp peanut butter (without sugar or salt)
2tbsp maple syrup or similar
80ml coconut oil



Directions

1. Preheat oven to 180 degree, line a baking tray with parchment paper, set aside.
2. Mix ground flaxseed with water and set aside to thicken.
3. In a large mixing bowl combine all dry ingredients.
4. Pour wet ingredients into dry, incl. flaxseed egg and mix until well combined.
5. Roll the dough into balls approx. the size of a golf ball. Place on the tray and flat with your hand to create a round disc.
6. Bake the cookies for approx. 10-12 minutes and let cool for 10 minutes.

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